Финални думи за историята на JobTiger и поглед към бъдещето на компанията

Финални думи за историята на JobTiger и поглед към бъдещето на компанията

В последните два месеца, в двадесет спомена, разказахме част от историята на JobTiger. Или поне тези части, които са важни не само за компанията, но и показват развитието на пазара на труда и на обществото като цяло и нашата роля в това. Подготвихме и хронология на всичко разказано, която можете да разгледате тук.

Много колеги споделиха и техните спомени и впечатления от работата си с JobTiger, дадоха ни повод да си припомним хубави моменти, научихме и неща, които не знаехме. Благодарим за това, направихте ни щастливи, защото това беше важно за нас!

JobTiger e многократно награждавана компания, но най-голямата награда са именно добрите отзиви на всички, с които работим – работодатели, търсещи работа, институции, доставчици. Хората, с които се срещаме всеки ден. Благодарим!

Благодарим и на всички колеги от екипа, както и на всички, които някога са работили в JobTiger. Без вас, колеги, Тигърът нямаше да е това, което е. „Веднъж Тигър, цял живот Тигър!“

И преди да завършим, да кажем няколко думи за бъдещето.

JobTiger е компания за комплексни HR услуги, стъпила на здрава основа, с отличен и целеустремен екип и балансирано портфолио. Преминахме през последната криза и научихме уроците от нея. Използвахме времето на застой и се подготвихме за идващите дигитални времена. Адаптираме се, иновираме и продължаваме уверено да бъдем най-големият организатор на кариерни събития, като чрез тях, услугите си за подбор и employer branding продължаваме да свързваме работодатели и служители. Два от основните ни продукта – изследването на ангажираността и геймифицираната обучителна платформа GoodWorky, вече са с облачни версии и се продават в цял свят. Модернизирахме портфолиото от събития и вече освен пионер в това, сме водещият организатор както на виртуални, така и на събития на живо в България.

Уверено очакваме бъдещето и ще продължим да изпълняваме мисията си – да носим добавена стойност за хората, търсещи работа, бизнеса и обществото.

Заедно с всички, с които работим и на които служим.

Рожденият ден на JobTiger е на 8 февруари, но големият ни празник е на живо и виртуално да продължаваме да бъдем с вас и да работим заедно!

Всички истории можете да видите тук.
Какво разказват другите за JobTiger можете да видите тук.

Публикации от серията