Десислава Петрова – За мен лично е важно доверието и отношението

Десислава Петрова
Десислава Петрова

1. Какъв е първият ми спомен за JobTiger?

За първи път се срещнах с JobTiger на HR Weekend. Не знаех нищо за събитието, отделът ни бе поканен заради топлите отношения между тогавашният ми ръководител Иво Василев и много голяма част от участниците в този формат. Тъй като съм социална личност, определено бях любопитна какво се случва, как се организира подобно събитие, какво би било нашето участие…Посрещането отговори веднага на част от въпросите ми! Няма по-нормални професионални и приятелски отношения. Това бе форматът, в който нямаше скука, нямаше „сухота“, нямаше и нотка на притеснение. Благодаря за този момент, в който наистина си намерих нови приятели – колеги, хора от „една кръвна група“, хора – готови да споделят опит, знания и не на последно място – човечност!

2. Какво означава за мен работата с JobTiger?

За мен лично е важно доверието и отношението. В работата и в живота всичко е отношение… С Тигрите се работи лесно, защото няма бариери при комуникацията с никой от екипа. Когато изискванията са уточнени и сме постигнали съгласие, просто следваме плана и насоките. Не винаги резултатите са такива, каквито очакваме, но със сигурност това не ни спира да опитваме и да продължим напред.
Не на последно място е професионалната компетентност и опит на екипа, който знае как да реагира и помогне навреме. Лесно се работи с приятели…

3. Какво промени JobTiger на пазара на труда?

Картината в сферата на заетостта е динамично променяща се. Постоянните структурни изменения са факт. Различни са аспектите на адаптирането на пазара на труда към структурните промени и за това как то може да подобри условията на живот и труд. Непрекъснатото подобряване на услугите, които предлагате, динамиката с която се адаптирате към различната обстановка и комуникацията ви с партньорите по направленията, които биха представлявали интерес дават чувство за сигурност у нас – хората, които имаме нужда от вашата експертиза и насоки. С каквото и да се захванете – нека да е успешно! За 20 години със сигурност повлияхте в много аспекти, но за мен лично вие накарахте хората, заети в тази сфера и с амбиции, да бъдат ангажирани, да не спират да искат промяна и да не се примиряват с посредствени резултати. Като им дадохте сигурност с вашата подкрепа!

Десислава Петрова – HR мениджър, APS Advanced Printing Systems

Какво разказват другите за JobTiger можете да видите тук.
Историята на JobTiger можете да проследите тук.

Публикации от серията