Детелина Смилкова – JobTiger променят животи

Детелина СмилковаДетелина Смилкова

1. Какъв е първият ми спомен за JobTiger?
Ароматни ябълки под отрупаното дърво в прекрасен двор, семейна топла атмосфера, хора, които са съмишленици повече от всичко друго. Това беше първият ми контакт със Заро и прекрасния екип на Job Tiger. Млади, любознателни и отдадени хора, които на практика живеят мисията си да променят пазара и средата. Трудят се заедно и са приятели. И до днес не съм се потапяла в толкова сплотена работна атмосфера.

2. Какво означава за мен работата с JobTiger?
Простичко и съвсем отговорно казано самият Заро и платформата JobTiger променят животи. Една от изключително важните позиции в моя професионален живот е свързана с него и компанията му. Знам, че съм една от хилядите, които са благодарни на този сърцат човек или за промяна или за тласък в кариерата.

3. Какво промени JobTiger на пазара на труда?
Светлозар и хората му се открояват най-вече със задълбочена експертиза, поглед върху голямата картина, професионализъм и воля да се променят тази голямата картина. Техните пазарни проучвания и подход към реалността обогатиха пазара с изключително важна информация и прозрачност. Съумяха да обхванат цялата страна и всички сектори, да обединят гилдията и да зададат нови тенденции.

Детелина Смилкова – оперативен директор на многопрофилна болница за активно лечение, дългогодишен вицепрезидент на Висшето училище по застраховане и финанси и 8 години председател на Българската асоциация за управление на хора. Отдадена на развитието на човешкия потенциал и капитал.

Какво разказват другите за JobTiger можете да видите тук.
Историята на JobTiger можете да проследите тук.

Публикации от серията