Евгени Димитров – JobTiger е компания с отлична репутация

Евгени Димитров Евгени Димитров

1. Какъв е първият ми спомен за JobTiger?
Като фотограф по корпоративни събития наблюдавам с интерес поведението на хората и начина, по който общуват. Започнах да различавам един от честите поканени на различни бизнес-форуми по това, че всеки от гостите минава да го поздрави и да разговаря с него. Даже и без да е представител на спонсори или организатори, той винаги беше в центъра на вниманието на присъстващите. Явно имаше причина да се отнасят с такова уважение и интерес. Когато се запознахме, разбрах, че се казва Светлозар Петров и e шефът на JobTiger. След години и започнахме да работим с компанията.

2. Какво означава за мен работата с JobTiger?
JobTiger е мечтан клиент за агенция като Булфото. Компания с отлична репутация, много добре организирани събития, изключителен комфорт в общуването с хората, и балансиран взаимен интерес. Работата с JobTiger ни поставя в среда, където се прави истински бизнес, резултатите са ясни и добри, и от всяко събитие излизаме с усещането за добре свършена и полезна работа.

3. Какво промени JobTiger на пазара на труда?
Нямам мащабни и обобщени впечатления за този пазар, но мои приятели в областта на висшия мениджмънт са с отлични отзиви за мястото на компанията в HR-процесите, и като търсещи и намерили своята длъжност и работно място, и като работодатели, които достигат правилните хора за своя бизнес с помощта на JobTiger. Фактът, че повечето от тях повтарят избора си за партньорство в областта на човешките ресурси говори достатъчно за ролята на JobTiger в сектора. Активното участие на компанията в областта на подготовката на кадри я прави и стратегически играч в обществените процеси, в полза на всички нас.

Евгени Димитров, Управител, БулФото

Какво разказват другите за JobTiger можете да видите тук.
Историята на JobTiger можете да проследите тук.

Публикации от серията