Галина Георгиева – страхотният дух и виталност са запазена марка на екипа

Галина Георгиева Галина Георгиева

1. Какъв е първият ми спомен за JobTiger?
Първият ми спомен за JobTiger e свързан с работата ми като специалист Подбор и ОГРОМНАТА подкрепа, която получих тогава от екипа!
Някак знаех, че с каквото и да се сблъскам, а всичко тогава беше ново и непознато за мен, има на кого да се обадя, и не, не става въпрос само за обявите… В далечната 2003 имаше един глас отсреща на телефона, който казваше „Гале (или „Пловдив“), какво да направя за теб?“. Усещането да си имаш гръб и „другарче“, беше много важно за мен в онзи момент! JobTiger – за мен е доверие и двигател, по пътя на нашата професия.

2. Какво означава за мен работата с JobTiger?
Какво означава за мен работата с JobTiger – непрекъснато вдигане на летвата и откриване на „нови“ хоризонти – кариерните форуми, кариерните центрове, кариерното консултиране, стажантските програми, и още и още.
Благодарение на ЧР-уикендите на JobTiger, успях да намеря среда и колеги, с които се подкрепяме и си помагаме и в момента. Няма друг формат, който да дава това време, тази свобода на общуване и професионално сближаване и споделяне.

3. Какво промени JobTiger на пазара на труда?
JobTiger промени представата за професията, като категорично й даде тласък, за да се развива в правилната, според мен, посока. Но промени и самия пазар на труда – кандидатите се учеха година след година и събитие след събитие, а ние наблюдавахме израстване в „умението“ да се кандидатства за работа, особено сред младите хора.

Благодаря Ви, че ви имаше, когато прохождах, радвам се, че сте тук и сега!
Пожелавам да не спирате да предизвиквате и да не губите страхотния дух и виталност, които са запазена марка на екипа ви!

Галина Георгиева – Head of Human Resources Department, Dunapack Packaging Plovdiv

Какво разказват другите за JobTiger можете да видите тук.
Историята на JobTiger можете да проследите тук.

Публикации от серията