Георги Янков – JobTiger дават стойност на всички в тяхната екосистема

Георги ЯнковГеорги Янков

1. Какъв е първият ми спомен за JobTiger?
Преди няколко години отивах на среща със Светлозар Петров. Не го познавах. Беше ми напрегнато. Буца в гърлото, топка в стомаха и т.н.  Говорихме за пазара на труда и в частност заетостта в индустриалния/производствения сектор (в случая обсъждахме дефицитът на кадри за тези компании). Заро (вече така го наричам) е от хората, които могат да обърнат всеки момент в продуктивен такъв. Не случайно е лидер на пазара толкова много години.

2. Какво означава за мен работата с JobTiger?
Няколко пъти сме работили заедно. Отговорът е лесен. Винаги е по-лесно когато работиш с бранд. Хората използват думата „бранд“, за да говорят за нещо голямо и успяло, но истината е, че брандът е репутацията. Та, когато работиш с бизнеси, които имат доказана репутация, нещата се случват по друг начин. Това е 100% валидно за JobTiger. Имаш по-малко въпроси. Оставяш повече от работата в ръцете на професионалистите. Аз нямам огромни поръчки към JobTiger, но всъщност големите брандове се познават по начина, по който обслужват малките клиенти. Това показва, че имат връзка с началото, че винаги са осъзнати, че имат връзка с простите и важните неща. Това са бизнесите, които дават стойност на всички в тяхната екосистема.

3. Какво промени JobTiger на пазара на труда?
Мисля, че това са хора, които водят и променят. Т.е. определеното са променили това, което са си поставили за цел да променят. Ако в основата на пазара на труда е комуникацията, буквално във всички възможни разрези – между служители, между работодатели, межди работодатели и служители, JobTiger направиха един „свят“ за всички, които искат да живеят в него и да комуникират пълноценно по важните за индустрията теми. За толкова много години опит на пазара, изпълнени с толкова много иновации, събития, форуми…всъщност, какво не са променили JobTiger?

Георги Янков е специалист със 17-годишен опит в сделките с недвижими имоти. Той е съосновател на Imvestia, управляващ съдружник и мениджър в компанията за недвижими имоти Primo+. Георги е водещ на подкаста „Следващото Ниво с Щелян и Георги„, което вече има над 130 излъчени епизода в повечето социални мрежи и подкаст платформи. Гостите във формата са едни от най-успелите Българи в своите сфери на дейност. Съосновател на Primo+ Academy – водеща обучителна организация за търговци, брокери и мениджъри на агенции за недвижими имоти.

Какво разказват другите за JobTiger можете да видите тук.
Историята на JobTiger можете да проследите тук.

Публикации от серията