Красимира Караджова – атмосфера на споделяне, доверие и желание за надграждане и развитие

Красимира Караджова Красимира Караджова

1. Какъв е първият ми спомен за JobTiger?
Не помня датата, дори годината на първата ни среща. Но помня усещането на сплотеност, споделеност, професионализъм и приятелство. От тогава досега свързвам JobTiger само с прекрасни и незабравими спомени, интересни теми и дискусии, взаимна подкрепа и едно топло и дългогодишно приятелство. Някои от най-добрите приятели от бранша срещнах на HR уикендите, хора с огромни сърца и много познания, опит и умения, хора, с които всяко общуване те обогатява и зарежда.

2. Какво означава за мен работата с JobTiger?
JobTiger e символ на професионализъм, позитивизъм, иновативност и отдаденост. Хора, които не само раждат идеи, но и ги развиват във времего. Винаги с удоволствие участвам на техни мероприятия защото съм сигурна, че всичко ще е на ниво.

3. Какво промени JobTiger на пазара на труда?
JobTiger инициира и успешно разви много иновативни и пилотни проекти на пазара на труда.
Един от тях е “Дни на кариерата”, формат в който диалогът между работодатели и търсещи работа е много по-открит и непринуден.
Екипът инвестира много усилия в това младите хора на пазара на труда да бъдат по-активни, търсещи и изискващи.
И не на последно място JobTiger създаде атмосфера на споделяне, доверие и желание за надграждане и развитие.

Честита годишнина Тигри! Пожелавам Ви още повече успехи, доволни клиенти и много вдъхновение. И никога не спирайте да мечтаете и да провокирате!

Красимира Караджова – Зам. началник отдел „Човешки ресурси“ и Ръководител на АУЦ Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт АД

Какво разказват другите за JobTiger можете да видите тук.
Историята на JobTiger можете да проследите тук.

Публикации от серията