Кристина Щерева – JobTiger са лидери и иноватори на пазара на труда

Кристина Щерева Кристина Щерева

1. Какъв е първият ми спомен за JobTiger?
С първата ни среща поставихме основите на едно дългогодишно сътрудничество и приятелство. Това бе преди повече от 10 години, когато работих в една от най-големите технологични компании. Още когато се видяхме, усетихме химията между нас и разбрахме, че ще работим заедно дълго и много успешно, защото имахме обща цел – да помагаме на младите хора в кариерното ориентиране и да ги подготвяме за пазара на труда след масовото навлизане на технологиите.

2. Какво означава за мен работата с JobTiger?
За мен тигрите са пример за истински партньор, на който много бързо и лесно може да се довериш, и да се чувстваш през цялото време сигурен, че всичко ще е наред. Аз много научих от тях и винаги съм се вдъхновявала, когато сме работили заедно. Пожелавам на всеки да усети тяхната позитивна енергия, професионално отношение и страст към това, което правят.

3. Какво промени JobTiger на пазара на труда?
JobTiger са лидери и иноватори на пазара на труда. Смелостта им да експериментират и желанието да се развиват дърпа всички напред. Те са мостът между бизнеса и останалите, които искат да се развиват професионално или стартират тепърва своята кариера.

Кристина Щерева – Partner & Business Strategist, DesignOne Studio

Какво разказват другите за JobTiger можете да видите тук.
Историята на JobTiger можете да проследите тук.

Публикации от серията