Надя Маринова – винаги висок стандарт и изключителен продукт

Надя МариноваНадя Маринова

1. Какъв е първият ми спомен за JobTiger?
За първи път научих за работата на колегите от JobTiger покрай едно кариерно събитие преди години, което беше организирано по един наистина впечатляваш начин. А в моя случай, като организатор на стотици събития, не е лесно да бъда впечатлена. Не е толкова трудно да откриеш прилични ивенти за HR индустрията, но тези, които признавам за изключителни, са малко. Тази оценката се полага не само, заради позитивните отзиви на участниците, но най-вече, заради цялостната работа по отразяването и “огласяването” на едно подобно мероприятие, което за мен е една от най-важните съставки. Медийната платформа на JobTiger е изключително професионално развита и допълва перфектно цялостното впечатление и ефекта от работата по всяко тяхно събитие.

2. Какво означава за мен работата с JobTiger?
В съвместната ни работа срещам напълно искрена подкрепа, без завист или усещане за конкуренция и това ме кара да съм изключително щастлива за това рядко срещано партньорство. Едно от ценните предимства на работата със специализирана и иновативна онлайн медия като JobTiger е, че в един момент спираш да се притесняваш дали няма да направят компромис с качеството. Колегите винаги успяват да постигнат висок стандарт и да произведат изключителен продукт.

3. Какво промени JobTiger на пазара на труда?
Освен, че въведе много високи стандарти, JobTiger има едно голямо предимство и това са постоянните иновации. Моите впечатления са, че Заро винаги напипва пулса на времето, открива новите моменти и успява преди всички да предложи продукти, от които пазарът ще има нужда.
Сякаш, дори и локдауните тази година не успяха да изненадат „тигрите“. Лично наблюдавах как, под ръковоството на Заро, направиха едно от първите кариерни събития изцяло онлайн, и се получи без съмнение изключително смислено, а останалите в бранша дълго говореха за този безспорен успех. Мнозина последваха техните стъпки и направиха онлайн ивенти, но именно в JobTiger бяха хората, които дадоха пример за професионален размах в ситуация, в която малцина имаха смелостта да предприемат каквото и да било.

Колеги, честит празник! Щом година като 2020 не ви уплаши, сигурна съм, че нищо не може да ви спре.

Надя Маринова, Главен редактор на b2b Media

Какво разказват другите за JobTiger можете да видите тук.
Историята на JobTiger можете да проследите тук.

Публикации от серията