Десислава Тодорова – „Впечатляващ професионализъм, отдаденост, желание за работа, усмивка и нестихващ позитивизъм“

Десислава Тодорова Десислава Тодорова

1. Първият ми спомен с JobTiger.
За първи път работих с JobTiger в далечната 2001 година, когато бях част от екипа на агенция, организираща събития и концерти. Бяхме в зората на Интернет и ни дойде щурата идея с JobTiger да продаваме билети онлайн. Представете си го във времена, когато имаше два уеб сайта за музикални новини, нямаше платформи за събития, нямаше онлайн заявки или каквато и да е система за електронни продажби. В билетния център на НДК всичко се случваше на хартия – на място или по телефона. Е, JobTiger намериха техническо решение специално за нашите концерти – писаха код, направиха специален сайт, сътвориха цяла магия и нещата се случиха.

Впечатляващ професионализъм, отдаденост, желание за работа и всичко това – с усмивка и нестихващ позитивизъм. А в събитийния бранш напрежението е огромно, сроковете често са едва постижими, работи се с десетки партньори и непредвидените ситуации са правило, а не изключение. Една организационна грешка може да разочарова хиляди фенове. Тогава само с JobTiger съм имала спокойствието, че каквато и ситуация да се случи, те я разрешават – светкавично, професионално и без компромис в качеството. За всичките 20 години те нито веднъж не изневериха на тези принципи във всеки проект, който реализират.

2. Работата с JobTiger
Спокойствие, че каквото и да правим заедно, то ще бъде в партньорство, ще бъде изпипано до най-дребния детайл и резултатът винаги ще е това, което си очаквал. Не знам как го правят, каква е тази алхимия в екипа им и дух, който витае винаги, когато работиш с тях. През годините екипът се разшири, много нови хора се вляха в редиците на тигрите, но работата с тях винаги носи това спокойствие, че каквото и да правят, е винаги на най-високо професионално ниво.

3. Пазарът на труда
Пазарът е труден, динамичен и често непредвидим. JobTiger го познават по-добре от всеки друг и винаги успяват да създадат продукти и услуги, адекватни на времето и ситуацията на пазара. За мен лично, тяхната експертиза е била безценен помощник в работата и компас за посоката, в която се движим всички. На JobTiger дължим множество прокарани пътеки и създадени трайни връзки между държавната администрация, университетите и частния сектор. Техните, понякога невидими усилия са създали по-добри условия за целия бранш. Кариерните им събития са дългогодишна традиция, зад която отново стоят огромните им усилия и безспорен професионализъм.

Всеки пазар на труда има нужда от своите смели и неуморни тигри. Радвам се, че 20 години имаме JobTiger.

Десислава Тодорова – създател на Dotbrain.eu – агенция за подбор на персонал в печата и рекламното производство и Printguide.info – порталът за печатни технологии

Какво разказват другите за JobTiger можете да видите тук.
Историята на JobTiger можете да проследите тук.

Публикации от серията