Радослава Кроснева – JobTiger притежават дълбока експертиза и имат широк поглед над голямата картина

Радослава КросневаРадослава Кроснева

Какъв е първият ми спомен за JobTiger?
Споменът ми ме връща към HR уикендите ни два пъти годишно – много хубави хора на едно място, споделящи еднакви професионални възгледи, ценности и принципи, хора, които освен да работят, умеят и да се забавляват както подобава. Определено пазя прекрасни спомени от тези моменти прекарани заедно.

Какво означава работата за мен с JobTiger?
Тигрите са изключителни професионалисти, много гъвкави, винаги разбиращи, съдействащи и с приятелски подход. Искрени, коректни, прозрачни – това са качества, които много ценя у тях. Те притежават дълбока експертиза и имат широк поглед над голямата картина. А Светлозар Петров (Заро, както го наричаме всички) е истиниски лидер, който създава дългосрочни отношения на доверие с партньорите си и който успява да вдъхновява, мотивира и мобилизира екипа си и в хубави, и в трудни моменти. Много пъти съм споделяла със Заро „щури“ професионални идеи, дори и такива в сферата на мечтите и с радост мога да споделя, че повечето от тях са ставали реалност благодарение на неговото разбиране и професионализъм. За Тигрите няма граници, всичко е възможно, небето е лимитът, а Заро е този, който „лети“ с целия си екип. Именно това прави съвместната ми работа с тях изключително ползотворна и приятна.

Какво промени JobTiger на пазара на труда?
JobTiger безспорно са лидер на пазара на труда. Според мен, промяната е заложена в тяхното ДНК. JobTiger промениха цялостната картина от гледна точка на работодателската марка – те бяха първите излезли с тази инициатива, която подтикна организациите да се замислят върху това и да започнат да го развиват активно със съзнанието за изключителна важност и мисъл за бъдещето. JobTiger промени живота и съдбата на много хора и с невероятно добре организираните кариерни форуми и не на последно място предложи на компаниите нестандартни за годините тогава решения – консултантски одит в ЧР-процесите например. С две думи, Тигрите са кауза, благодаря им, че ги има!

Радослава Кроснева – Head of Human Resources Directоrate, DSK Bank

Какво разказват другите за JobTiger можете да видите тук.
Историята на JobTiger можете да проследите тук.

Публикации от серията