Светослав Занев – много от иновациите бяха стартирани от JobTiger

Светослав ЗаневСветослав Занев

1. Какъв е първият ми спомен за JobTiger?
Първият ми спомен е от повече от 10 години, един HR Weekend. Донякъде попаднах случайно, защото нямах много информация за предишните уикенди, но програмата ми се стори интересна. Всъщност оказа се, че не програмата, а хората, които бяха там. Веднага се почувства общият дух на приятелство и подкрепа, който създаваше атмосфера за разговори и дискусии по всякакви теми. Тогава разбрах, че програмата е само това, с което се започва, а как ще свърши уикенда никога не се знае…

2. Какво означава за мен работата с JobTiger?
Работата с JobTiger в повечето случаи не може да се опише просто като работа. Това е нещо като приятелски разговор, който има елементи на работна среща с вероятни взаимни ползи. Работили сме по различни проекти със Заро и хората му. Винаги сме срещали разбиране и за много неща сме се учили от тях. Когато сме имали нужда от подкрепа, винаги сме я получавали.

3. Какво промени JobTiger на пазара на труда?
Много от иновациите, свързани с пазара на труда през последните 20 години, всъщност бяха стартирани от JobTiger. Като се започне от кариерните събития, мине се през HR Industry, уикендите, срещите и много други проекти, които въведоха теми, които не присъстваха или не се обсъждаха по адекватен начин. На различни нива се представяха новите предизвикателства и решения, които помогнаха на много компании да се развият, да намерят своите хора и да направят така, че хората им да се чувстват важни и ценени.

Светослав Занев – Управляващ партньор в Прометрикс ООД

Какво разказват другите за JobTiger можете да видите тук.
Историята на JobTiger можете да проследите тук.

Публикации от серията