Виктория Блажева – специалистите по ЧР и по комуникации трябва да са първи приятели

Виктория БлажеваВиктория Блажева

1. Какъв е първият ми спомен за JobTiger?
От контактите ми с JobTiger и със Светлозар Петров – Заро мога да кажа, че възприемам JobTiger като много повече от сайт за предлагане и търсене на работа в България. С екипа на JobTiger можем да разговаряме професионално и по другите важни за пазара теми, освен наемането на най-подходящите нови служители. Сред тях са: ролята на многообразието в екипите (diversity and inclusion), как да повишаваме ангажираността на служителите, как да сме добър работодател (employer branding), как да сме социално отговорна компания.

2. Какво означава за мен работата с JobTiger?
Експертите от сферата на човешките ресурси и от областта на комуникациите трябва да са първи приятели. Това е единственият начин заедно да вървим в правилната посока. А тя е: само доволните и ангажирани служители създават доволни клиенти и устойчив бизнес. Така че се надявам да продължавам да сме първи приятели с хората от JobTiger.

3. Какво промени JobTiger на пазара на труда?
В бизнес училищата се изучава един специален казус. Има една жена, която не е най-добрата певица на света, не е най-добрата актриса на света, нито е най-добрият писател на детски книги. При все това тя има най-големите световни признания и в трите области. Коя е тя? Мадона. Силата на Мадона, казват в бизнес училищата, е комбинацията от уникалните й качества и способността й да се адаптира, да се променя и да отговаря на нуждите на своята аудитория. Затова Мадона е поп икона. От развитието на JobTiger през годините се вижда същото – желание за непрекъснато развитие и усъвършенстване, което им носи нови успехи и нови аудитории.

Продължавайте да се променяте смело и да надвишавате високите очаквания към вас.
Бъдете здрави!

Виктория Блажева – Директор “Комуникации”, УниКредит Булбанк

Какво разказват другите за JobTiger можете да видите тук.
Историята на JobTiger можете да проследите тук.

Публикации от серията