Archive

E-nnovation състезание за проекти в електронната търговия

E-nnovation състезание за проекти в електронната търговия с награда от 10 000 Евро.

JobTiger.tv: HR пазар

Новини от света на човешките ресурси.

Гласуването в „Човекът, който ме вдъхновява“ продължава с нови 34 личности

След обявяването на първите трима финалисти в инициативата на JobTiger „Човекът, който ме вдъхновява“, отново може да дадете вашия глас за личността, на която се възхищавате. Tази седмица към етап на… Прочети цялата статия…

Първите трима финалисти в „Човекът, който ме вдъхновява“

На 13 август (понеделник) JobTiger започна инициативата „Човекът, който ме  вдъхновява“. Чрез нея се цели да се открият новите българи, които имат положителен образ и влияние в различни области от… Прочети цялата статия…

Приключи класирането по документи на кандидатите за стаж в държавната администрация

Приключи класирането по документи на кандидатите за стаж в държавната администрация.

Какво ви мотивира да работите?

Какво ни мотивира да работим. Гледната точка на Джон Янтч.

Форбс обяви 100-те най-влиятелни жени в света

Ежегодната класация включва политически и бизнес лидери, предприемачи и жени, допринесли за социални каузи. Списъкът се оглавява от германския канцлер Ангела Меркел и включва 25 изпълнителни директори, които оперират с 984 милиарда долара. Любопитен факт е, че почти всички 100 жени в списъка са активни в социалните медии с общо около 90 милиона последователи в Twitter.

Рикардо Семлер и най-необикновеното работно място в света

Този месец JobTiger.tv търси български иноватори и вдъхновители в инициативите Innovation Challenge и „Човекът, който ме вдъхновява“. Хора, които променят с идеите си и света така, както го прави Рикарко Семлер. Лидерът с иновативни идеи преобръща концепцията за управление и премахва стени и правила в бразилската компания „Семко“, а след като я прави водеща фирма в страната, започва реформа и в образованието.

JobTiger.tv: HR пазар

Новини от света на човешките ресурси.

Започна гласуването за първите 22 личности в „Човекът, който ме вдъхновява“

22 личности, номинирани в инициативата на JobTiger „Човекът, който ме вдъхновява“, преминаха в етапа на гласуване. Сред тях има хора от 20 до 60-годишна възраст, посветени на различни каузи, предприемачи, журналисти, студентски лидери, влиятелни личности в социалните мрежи, учители и доброволци. Гласувайте за избрана личност до полунощ в неделя, 26 август.

Как да бъдем иновативни?

Стелиос Кехаяс: “Защо голяма част от програмите за иновации не успяват? Една от причините е страхът от провал. Хората смятат, че има само два изхода – успех или провал. Но мениджъри на водещи компании като General Motors споделят, че провалите са пътят към успеха“.

Спортът подпомага кариерата на жените

Спортът се отразява благотворно на кариерното развитие на жените, сочи нов доклад на Ernst & Young.

1120 са кандидатите за стаж в държавната администрация четири дни преди крайния срок

Четири дни преди крайния срок броят на подадените кандидатури за едномесечен стаж в държавната администрация достигна 1120. Поради големия интерес срокът за приемане на документи беше удължен до 20 август (понеделник).

Есенното издание на „Кариера в България: Защо не?“ акцентира на предприемачеството

Петото поредно издание на форума „Кариера в България: Защо не?” ще се проведе на 13 септември 2012 г. в Интер Експо Център, София. Предприемачеството е основен акцент в конферентната програма на събитието.

JobTiger.tv: HR пазар

Новини от света на човешките ресурси.

  • 1
  • 2