За проекта

За инициативата

От 20 ноември до 17 декември 2017, с участието си в JT Creative Lab, ще можеш да предложиш своите идеи за всичко, което според теб трябва да притежава най-добрият сайт за работа. Помисли за това, какво би те улеснило, какво ти харесва или просто как си представяш идеалния сайт за работа – опиши какво би искал да включва той и го сподели с нас.

За финал на проекта ще обявим общо 4 идеи, които чрез положително гласуване са събрали най-много гласове. Същите ще бъдат обсъждани по време на седмично #CreativeReality, а техните автори ще бъдат поканени да се снимат във видео с нашия екип.

Защо сайт за търсене на работа?

Защото твоята добра идея може да промени света на търсещите работа!

Защото е важно! Защото във всяко семейство се появява моментът, в който някой близък изпитва затруднение в търсенето на нова работа.

Защо да предложиш идея?

JT Creative Lab е проектът, който ти дава възможност да разгърнеш креативността си и да споделиш с нас как си представяш най-добрия сайт за работа. Ние от своя страна ще обсъдим идеите, а може дори да ги превърнем в работещи функционалности. Ще поканим авторите на 4-те идеи, които бъдат избрани за финалисти по проекта, да се включат в седмичнo #CreativeReality и да се снимат във видео с нашия екип.

А награда?

Авторите на най-добрите идеи ще получат ваучер за курс защото вярваме че креативните хора искат да станат още по-креативни. SoftUni Digital ще предостави 4 ваучера за онлайн или присъствено обучение за следните модули:

  • Facebook Marketing – януари 2018
  • Google AdWords – февруари 2018
  • Search Engine Optimization (SEO) – март 2018
  • Е-commerce – април 2018

Период на провеждане:

Предложения на идеи – от 20 Ноември до 17 Декември

Гласуване – от 27 Ноември до 24 ДекемвриГласуване
Прозрачно в БГ
9

ПРОЗР@ЧНО В BG… Обяви за работа само с обявени заплати ...