105 фирми на 12-тото поредно издание на най-големия кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата“

105 фирми на 12-тото поредно издание на най-големия кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата“

Дванадесетото издание на най-голямото младежко кариерно събитие в България „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ стартира на 12 март 2013 г. в „Национален дворец на културата”, ет. 5, в София. Форумът бе официално открит от Заместник-министъра на образованието, младежта и науката – Петя Евтимова; Изпълнителния директор на Агенция по заетостта – Камелия Лозанова; Ръководителя на Представителството на Европейската комисия в България – Зинаида Златанова;  Конфедералния секретар на КТ „Подкрепа” – Емил Димитров; Управителя на JobTiger ООД – Светлозар Петров и Изпълнителния директор на Нестле България – Хуан Карлос Пералехо. Те пожелаха успех на тазгодишното издание на форума и по-добри възможности за развитие и професионална реализация на младите специалисти през 2013 г.

Форумът се организира от компанията за HR услуги JobTiger. По традиция Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България, подкрепя „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот” и е генерален спонсор за 10-та поредна година. И тази година форумът ще се проведе в 7 университетски града, като за участие в Софийското издание на Кариери 2013 са се записали 105 фирми.

В четвъртата година на кризата най-голямото в страната кариерно събитие отново ще предложи работни и стажантски места на студенти и млади специалисти, които искат да започнат своята кариера в България.

Повече информация за Национални дни на кариерата 2013 очаквайте по-късно днес, тук.

Публикации от серията