15 май е срокът за записване в проучването „ТОП ИКТ Работодател” 2014

Двадесет водещи компании от ИКТ сектора се включиха до момента в третото издание наТОП ИКТ Работодател. Компаниите, които също искат да научат колко удовлетворени са служителите им и къде се намират спрямо конкурентите си, могат да се запишат до 15 май 2014 г.

„ТОП ИКТ Работодател“ 2014 има за цел да открои предпочитаните работодатели в сферата на информационните и комуникационните технологии (ИКТ) в България и да очертае водещите тенденции в управлението и развитието на бранша.

топ икт

„ТОП ИКТ Работодател” изследва ангажираността и удовлетвореността на служителите в сферата на информационните и комуникационните технологии.

Проектът включва пет основни компонента:

  • Изследване на база анкета, разпространена сред служители и мениджъри на компаниите.
  • Класация на водещите компании от ИКТ и аутсорсинг сектора, развиващи дейност в България, на база специално разработена за целта методология за определяне на предпочитан работодател.
  • Кръгла маса, на която ще бъдат представени изводите от проучването и ще бъдат дискутирани горещи теми, свързани с управлението на човешките ресурси в ИКТ и аутсорсинг сектора.
  • Вечерна церемония (в деня на провеждане на кръглата маса), на която ще бъдат наградени победителите от класацията ТОП ИКТ Работодател 2014.
  • Специализирано печатно издание, в което ще бъдат представени данните от изследването. 

Третото издание на натрупалата вече опит и традиции инициатива на ICT Media и JobTigerТОП ИКТ Работодателще се проведе сред български и международни компании от телекомуникационния, ИТ и аутсорсинг секторите, опериращи на нашия пазар. Изследването се осъществява по методология на специализираната в HR одит компания Audit Advice Associates (ААА), а най-добрите ИКТ работодатели за 2014 година ще бъдат обявени през октомври.

Генерален партньор на инициативата е Tishman International Companies – компанията, която развива и управлява бизнес комплекса Sofia Airport Center (SAC). 

Публикации от серията