17 страни участват в Европейския онлайн ден за работа

Ако се интересувате от възможността да работите в някоя страна-членка от Европейския съюз, то Европейският онлайн ден на работата (The European Online Job Day) е точно за вас. Инициативата ще се проведе на 29 март тази година и ще предостави възможност на хора от цяла Европа да намерят мечтаното работно място. За целта е достатъчно да посетите сайта на събитието и да се осведомите за отворените работни позиции, които се предлагат. Има оферти от общо 17 страни в ЕС.

Сайтът предлага и допълнителни услуги. На 29 март например можете да участвате в предаван на живо интернет семинар по темата – да изпращате въпроси към потенциалните работодатели, както и към съветниците по европейска работна мобилност.

Сайтът предлага отсега информация и подробности за участващите страни и предлаганите отворени позиции, с които можете да се запознаете тук. Имате време и да подготвите въпроси към работодателите, когато видите предложенията им.

Ако темата ви интересува, можете да разгледате и Европейския портал за работна мобилност. В него например можете да публикувате онлайн CV-то си и да търсите работа в държави от ЕС.

Във видеото можете да чуете впечатления на участници в European Online Job Day 2011.

Успех на всички, които решат да кандидатстват!

Свързани публикации