22 компании ще представят във Велико Търново своите стажантски и работни места, по време на „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“

22 компании ще представят във Велико Търново своите стажантски и работни места, по време на „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“

В понеделник28 март, от 10:00 ч., в Пети корпус на Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“, ще бъде даден стартът на дванадесетото великотърновско издание на най-големия форум за студентски стаж и кариера в страната – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“.

За 15-та поредна година (във Велико Търново за 12-та) форумът предлага на студентите и младите специалисти възможност да поставят основите на своето кариерно развитие и да се срещнат с потенциални работодатели. 22 утвърдени компании ще представят в старопрестолната столица своите стажантски програми и свободни работни места.

Това е най-голямото кариерно събитие в страната. С времето то е станало нарицателно за успешна пресечна точка между кариерните търсения на младите специалисти и предложенията за стаж или работа на стотици утвърдени работодатели. Посещението на форума е отлична възможност младите хора да стартират успешно кариерния си път – средно всеки шести посетител получава предложение за стаж или работа.

Заповядайте и вие – посещението е безплатно, а изложителите ще ви зарадват с множество интересни предложения.

Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ се организира за петнадесета поредна година от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Генерален спонсор е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България.

Публикации от серията