32 компании предлагат работа и стаж за младежи и студенти в Габрово на 3 април

32 компании предлагат работа и стаж за младежи и студенти в Габрово на 3 април

За втора поредна година гр. Габрово е част от градовете, в които се организират Национални дни на кариерата. Над 45000 млади специалисти са се реализирали през годините благодарение на форума

 Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ ще се проведе в гр. Габрово на 3 април в Технически университет, Библиотека от 10 до 15 часа. Форумът се провежда в града за 2 поредна година.

Главната цел на форума е работодателите да се срещнат със своите потенциални служители, а студентите и младите специалисти да открият възможности за професионална реализация. През изминалите 18 години, „Национални дни на кариерата“ се доказа не само като най-мащабното кариерно изложение в страната, но и като място, откъдето са започнали много кариерни пътища. Статистиката показва, че на национално ниво от форума са започнали кариерите на над 45 000 млади хора.

Обиколката на най-голямото събитие за работа и стаж в България – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ продължава. Габрово е следващият град, в който форума ще запознае младите специалисти с възможностите за кариерна реализация – на 3 април в Технически университет.

Габровското издание на форума се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, съвместно с Технически университет – Габрово. Дългогодишен партньор на изложението е Нестле България.

Една от уникалните характеристики на форума е, че по време на него се предлагат работни места не само в най-големите икономически центрове, но и в по-малки населени места, покривайки доста от българските региони. Това е и едно от големите постижения на JobTiger като организатор и израз на политиката на компанията да помага за развитието на пазара на труда в страната.

Нестле България следва неотлъчно своята политика за корпоративно-социална отговорност, насочена към насърчаване на младежката заетост и устойчиво развитие на бизнеса. Именно затова компанията е основен партньор на форума вече за 16-та поредна година.

„Национални дни на кариерата“ се организира за 18-та поредна година, като форумът се провежда в осем академични града – София, Варна, Бургас, Русе, Свищов, Велико Търново, Габрово и Пловдив.

Тази година във форума ще се включат над 180 компании в цялата страна, които ще представят свободните си стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори.

Програма на форума

  • София – 12-13 март 2019 г. – Национален дворец на културата, ет. 3 и 4, 10:00-18:00ч.
  • Варна – 18 март 2019 г. – Дворец на културата и спорта, 10:00-16:00ч.
  • Бургас – 20 март 2019 г. – Бургаски свободен университет, 10:00-15:00ч.
  • Русе – 25 март 2019 г. – Русенски университет „Ангел Кънчев“, 10:00-15:00ч.
  • Свищов – 27 март 2019 г. – Стопанска академия „Д. А. Ценов“, 10:00-15:00ч.
  • Велико Търново – 1 април 2019 г. – Великотърновски университет, 10:00-15:00ч.
  • Габрово – 3 април 2019 г. – Технически университет, 10:00-15:00ч.
  • Пловдив – 8 април 2019 г. – Пловдивски панаир, Конгресен център, 10:00-16:00ч.

За допълнителна информация, можете да се свържете с екипа на JobTiger:
https://www.jobtiger.net/bg
E: office@jobtiger.bg
T: +359 2 49 180 10

За организаторите

За JobTiger

JobTiger стартира като първия кариерен сайт в България, създаден през 2000 г.

След близо 18 години работа компанията се разви като първата в България, предлагаща комплексно HR обслужване на клиентите си с международни опит и ноу-хау. Ние имаме над 30 000 клиенти и работим с повече от 325 000 кандидати за работа. През годините развихме дейността си в посока изграждане на утвърдена HR агенция с иновативен и икономически ефективен подход. Освен с портала за работа JobTiger.bg, пълен набор от услуги по подбор на персонал и отдаването на хора на временна работа, екипът ни се гордее и с това, че е най-големият организатор на събития в страната, сред които най-мащабният кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата” и първият изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“. Специалистите в JobTiger провеждат и редица обучения, HR конференции, а през последните години кампанията предлага пълен набор от Employer Branding активности на своите клиенти. Сред успешните проекти на JobTiger е и Audit Advice Associates (AAA) – първата компания в България, специализирана в HR одит. Пълният набор от услуги, които JobTiger предлага, можете да видите на JobTiger.net.

За дългогодишния партньор Нестле България

Нестле България е основен партньор на „Национални дни на кариерата – Добра кариера, Добър живот“ за 16-та поредна година. Компанията вече 25 години е стратегически инвеститор и помага на младите специалисти в страната да открият своя кариерен път и да се развиват в желаната професионална сфера. Нестле България развива своите стажантски и практикантски програми вече повече от 20 години. Като част от инициативата „Нестле се нуждае от младите хора“ за периода 2014 – 2018 г. компанията осигури възможност за работа, стаж или практика на над 550 млади хора до 30-годишна възраст и организира над 300 събития, насочени към подобряване на готовността на младите хора в техните първи кариерни стъпки. И през тази година на щанда на Нестле България всички посетители на кариерния форум ще имат възможността да се срещнат с мениджъри на ръководни позиции в компанията и да чуят каква е формулата на успеха от първо лице. В специално организираната CV работилница младежите ще могат да се посъветват с представителите на Нестле България и да им зададат въпроси, свързани с кариерните възможности в компанията.

Медийни партньори: Legion Run, Кариери, Аз мога тук и сега, Кариера за теб, Buljobs, 9 academy, Международната награда на херцога на Единбург – България, Able Mentor, сп. Журнал за жената, Uchi.bg, teenews.eu, Design weekend 2019, сп. Българска Наука, JobTiger.tv, hrindutry.bg, езикови училища Intellect.ISIC България.

 

Свързани публикации