Представяме ви Георги Рангелов – един от успешно завършилите Младежка академия за кариера – сезон 1

Представяме ви Георги Рангелов – един от успешно завършилите Младежка академия за кариера – сезон 1
 • Разкажи ни за себе си.

  Здравейте! Аз съм Георги и съм на 20 години. Родом съм от град Монтана, но в момента живея в град Велико Търново. Уча археология във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Велико Търново. Занимавал съм се с много неща в годините – рисуване, пеене, актьорско майсторство, народни танци, но това, което остана най – силно в мечтите ми е археологията. Това е нещото, с което искам и се занимавам вече повече от 2 години.

 • От къде научи за Младежка академия за кариера?

 За Младежката академия за кариера научих от имейл, изпратен от банка ДСК, на всички притежатели на Студентската карта – ISIC.

 • Каква беше мотивацията ти да започнеш обученията?

 На първо място мотивацията, която имах бе свързана с започването на нещо ново и различно от това, което съм правел до този момент и разбира се стремежа към развитие. Смятам, че мотивацията е нещо много важно, но тук е мястото да спомена, че всъщност много голяма роля за това да започна обучението има и една служителка, която ми вдигна телефона, на който звъннах. Той бе оставен за контакти в имейла, за допълнителни въпроси. Тя ми разказа малко повече за това – Какво представлява МАК?, Как работи?, Какви са предимствата на обучението? и много други неща, които ми помогнаха да взема решението да дам старт на едно прекрасно преживяване както в личния ми, така и в професионалният ми път в живота.

 • Какви са твоите кариерни планове и как наученото в академията ще ти бъде полезно да ги реализираш?

 Като всеки млад човек, за мен развитието е нещо много важно. На първо място правя планове да изкарам още курсове като тези, изкарани до сега и такива, които се свързват по – специално с археологията, за да мога да надградя наученото до тук в моя живот и да успея да обхвана повече сфери от така или иначе „грамадната“ наука.

 • Кои специфични умения успя да надградиш по време на обученията?

 Те са много важни за мен – екипна работа, себепознание, самоефективност, идейност, комуникация и много други умения, които ще ми бъдат изключително полезни за в бъдеще.

 • Кое е най-ценното нещо, което научи от обучението си в академията?

 Най – важното, всъщност не е едно, а цели три неща – да имам повече доверие в себе си, винаги да мисля за практичното, но и креативното и разбира по – добрата комуникация с останалите около мен – екипност.

 • С какво Младежка академия за кариера е най-полезна?

 МАК е най – полезна с това, че дава насоки на мисълта, без да ограничава потенциала на обучаващи се. Също много полезно е и времето, в което могат да се изпълняват заданията – 24/7, което смятам, че в нашият забързан 21. век е най – полезното нещо, което може да предостави едно такова обучение и разбира се , не на последно място по важност, новите знания, предадени и придобити чрез интерактивно и креативно съдържание.

 • Защо би препоръчал МАК?

Бих препоръчал МАК, защото:

 • Дава шанс за надграждане или научаване на нови неща;
  • Дава стимул за развитие;
  • Спомага създаването на нови приятелства;
  • Дава възможност за свободно изказване и предаване на мисли, чрез статии, идеи и други;
  • Създава постоянство на работа, когато трябва да изпълняваш заданията и много други положителни страни, които всеки записал курс в МАК би могъл да види сам.

Свързани публикации