44 компании представихa тенденциите в HR бранша по време на HR Industry 2015

На 11 февруари, в х-л Хилтън, София, се проведе четвъртото издание на HR Industry. Това е единственото специализирано изложение на HR бранша в България.

Събитието бе официално открито от г-н Светлозар Петров, Управител на JobTiger, г-жа Елка Димитрова, Директор „Дирекция Политика на пазара на труда и трудова мобилност“ в Министерството на труда и социалната политика и г-н Ивайло Пеев, Директор „Корпоративни решения“ в MetLife.

В рамките на деня, 44 компании, опериращи в сферата на подбора на персонал, одит на персонала, обучения, тренинги и тиймбилдинги, HR outsourcing, животозастраховане и здравно осигуряване, временна заетост, трудова медицина, консултации и други представиха своите нови услуги и се срещнаха с клиенти и бизнес партньори. Над 400 управители на компании, HR мениджъри и хора, интересуващи се от новостите в бранша, посетиха изложението. Всички те получиха безплатен каталог HR Industry 2015, в който са включени профилите и портфолиото на водещи HR компании.

По време на събитието се проведе и семинарна програма, в рамките на която бяха обсъдени новите тенденции в HR услугите. Представени бяха различните начини за стимулиране и мотивиране на персонала, полезни придобивки, които можем да предложим на  служителите ни, уебинарите, като удобен и практичен начин за провеждане на обучения и много други.

За финал на изложението г-н Светлозар Петров, Управител на JobTiger, сподели: „Радвам се, че успяхме да уцелим пулса и това, което интересува хората“.

HR Industry се организира от JobTiger. Генерален спонсор на изложението за поредна година е MetLife.

Медийни партньори на събитието са сп. Мениджър, Probook, JobTiger.tv, Investor, Seminari 365, Предприемач.com и Expoworld.bg

Публикации от серията