45 организации се регистрираха за HR Industry 2016

45 организации се регистрираха за HR Industry 2016

Вече 45 на брой са заявилите участие в единственото специализирано браншово изложение – HR Industry. Събитието се провежда за поредна година в столичния хотел Хилтън на 11 февруари, а това ще е неговото пето издание.

И тази година ще се включат няколко десетки компании, които оперират в сферата на човешките ресурси и предоставят продукти и услуги за тяхното управление. Разнообразието от дейности е впечатляващо и това е знак, че браншът се развива добре в България.

Статистическата разбивка сочи, че заявките за участие на компании от направлението на тренингите, обученията и тиймбилдингите са най-многобройни, индикирайки по този начин един развит пазар за подобни услуги. На второ място изпъква графата „Консултантски услуги и одит“. Очевидно е, че консултациите и одитирането в областта на HR се приемат много добре, а това е белег на зрялост у клиентите. Третата най-добре представена група компании са тези, които се фокусират върху „Оценка на представянето на персонала“.

Освен гореизброените профили, в изложението ще се включат и организации, които активно се занимават с „Подбор на персонал“, „Обработка на възнагражденията“, „HR Outsourcing“ и ред други. Разноликостта на участниците в изложението разкрива, че все повече компании, асоциации и фондации намират успешно поле за реализация в тази сфера.

Ако търсите професионални решения и искате да се запознаете с най-новите продукти и услуги за управление на човешки ресурси не пропускайте шанса в един ден да се срещнете с 45-те участника в HR Industry 2016!

HR Industry се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. За поредна пета година генерален спонсор е застрахователният гигант MetLife. Медийни партньори са jobtiger.tv, сп. Мениджър, CooliceHost, сп. Човешки ресурси и expoworld.bg.

Свързани публикации