46 компании ще се представят на „Дни на кариерата“ в сектори: ИТ, телекомуникации и ВРО

Остават по-малко от два месеца до най-големия кариерен форум, специализиран в секторите ИТ, телекомуникации и Business Process Outsourcing (BPO)„Дни на кариерата“ в сектори: ИТ, телекомуникации и ВРО. Въпреки, че студентите все още не са се върнали на университетската скамейка, фирмите участници вече са известни.

IT-Career-Days-2014-728x90px

Тази година всички свободни места бяха заети от компаниите за по-малко от 3 седмици. Традиционно, във форума ще вземат участие 46 компании, а част от тях ще се включат и с практически работилници по време на форума, където ще разискват актуални казуси със студентите, ще разкажат „тайните от кухнята“ на своята професия и ще направят симулация на истинска работна среда, за да добият студентите максимално добра и пълна представа за бъдещата си реализация. По време на форума ще се проведе и специална томбола за най-активните студенти, подаръците в която ще бъдат осигурени от част от участващите компании.

„Дни на кариерата“ в сектори: ИТ, телекомуникации и ВРО е форумът, който задължително присъства в есенната програма на проактивните студенти, които са избрали да развиват кариера в най-бързо развиващите се сектори не само в България, а и на световно ниво.

Събитието ще се проведе на 16 октомври в Интерпред – СТЦ София. Входът за посетители е свободен!

Организатор на форума е JobTiger, с подкрепата на Интерпред – СТЦ София.

Публикации от серията