48 водещи компании ще предложат свободни стажантски позиции на 4 декември

На 4 декември ще се състои вторият за тази есен кариерен форум от поредицата „Дни на кариерата“, който ще предостави възможност за успешен старт в кариерата на студенти, обучаващи се в направленията: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти.

UNSS_CarrerDays_header

Форумът традиционно се състои в сградата на Университета за национално и световно стопанство, където в рамките на един ден се провеждат стотици срещи и разговори между търсещите работа и работодателите. Освен по време на неформалните интервюта, компаниите могат да намерят подходящи кадри и по време на практическите работилници.

Записалите се компании до момента наброяват 59, а всички часове за практически работилници са вече запълнени. Записванията продължават, но побързайте да се регистрирате за участие в кариерния форум, защото местата са ограничени!

„Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти се организира от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС.

За повече информация и записвания: http://economy.careerdays.bg/bg/employers

Публикации от серията