4th Business Leaders and HR Meetup

4th Business Leaders and HR Meetup

На 15 и 16 ноември 2018 г. за четвърти път ще се проведе единственото събитие в България, което събира на едно място собственици и управители на компании от различни бизнес сектори и HR специалисти.  Събитието се организира от най-голямата агенция за комплексни HR услуги на пазара – JobTiger с подкрепата на Audit Advice Associates.

През ноември град Шумен ще се превърне в център за споделяне на добри практики. Четвъртото издание на Business Leaders and HR Meetup ще се концентрира около няколко теми от особено значение за HR общността:

  1. Взаимодействие между бизнеса и образованието.
  2. Пазар на труда извън София – канали за подбор – собствени, агенции, бюра по труда, особености.
  3. Проблеми централен офис – локални подразделения и как ги решаваме?

В рамките на двата дни, участниците ще могат да споделят опит, да създадат нови бизнес контакти, да чуят нови гледни точки, и да обсъдят различни теми в неформална и приятелска среда.

Също така, гостите ще имат и чудесната възможност да се разходят до забележителностите около град Шумен – Мадара, Плиска, Домът на кирилицата, както и да се насладят на полезен Networking сред природата.

Остава само месец до Business Leaders and HR Meetup, така че не пропускайте да запазите място за себе си. Местата са ограничени!

 

Свързани публикации