5 стъпки към златното съдържание

27 май 2015 Спонсорирана публикация

Лектор на деветото издание на семинар Интернет маркетинг с нулев бюджет ще бъде онлайн предприемачът и истински маркетинг виртуоз – Борил Богоев!

zm8-borilЕто, какво сподели той преди обучението на 3-ти юни:

“Съдържанието е много мощен фактор за предразполагане на потенциалните клиенти, за изграждане на авторитет и за генериране на продажби. То буквално е златно за нас”.

Ключовите моменти при създаване на златно съдържание:

  1. Аудитория: Да знаем за кого пишем, да го познаваме и да пишем за него. Не можем да имаме просто „хубаво съдържание“ за всеки.
  1. Цел: Да знаем какво искаме да постигнем с това съдържание. Да продадем? Да убедим? Да предразположим?
  1. Формат и структура: Да изберем дали съдържанието да бъде блог пост, доклад, електронна книга, видео, инфографика. Всеки от форматите има специфични изразни средства и особености.
  1. Тайминг: Трябва да изберем добре момента, в който представяме това съдържание на аудиторията, така че да постигнем желания ефект.
  1. Канал за комуникация: И, разбира се, важно е внимателно да изберем канала за комуникация – блог, социални мрежи, имейл – за да достигне съдържанието ни до целевата аудитория.

Какво още ще сподели Борил ще научим на 3-ти юни в Essence Center, София.

До 2 юни е активна и промоция за регистрация на 2-ма души –  Регистрирайте втори участник със „Стандартен билет“ и ще получите 50% отстъпка от цената на неговия билет!

Свързани публикации