56 компании предлагат работа и стаж за младежи и студенти в Пловдив на 8 април

56 компании предлагат работа и стаж за младежи и студенти в Пловдив на 8 април

Близо 22 000 млади специалисти през годините са посетили пловдивското издание на форума

Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ ще се състои в гр. Пловдив на 8 април в Конгресен Център на Пловдивски Панаир. Най-големият кариерен форум се провежда в града за 16-та поредна година. 2019 година ще бъде 18-тата поредна година на провеждане на събитието, като отново ще бъде в осем академични града – София, Варна, Бургас, Русе, Свищов, Велико Търново, Габрово и Пловдив.

Една от уникалните характеристики на кариерното изложение е, че по време на него се предлагат работни места не само в най-големите икономически центрове, но и в по-малки населени места, покривайки доста от българските региони. Това е и едно от големите постижения на JobTiger като организатор и израз на политиката на компанията да помага за развитието на пазара на труда в страната.

Нестле България следва неотлъчно своята политика за корпоративно-социална отговорност, насочена към насърчаване на младежката заетост и устойчиво развитие на бизнеса. Именно затова компанията е основен партньор на „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ вече за 16-та поредна година.

Главната цел на форума е работодателите да се срещнат със своите потенциални служители, а студентите и младите специалисти да открият възможности за професионална реализация. През изминалите 18 години, „Национални дни на кариерата“ се доказа не само като най-мащабното кариерно събитие в страната, но и като място, откъдето са започнали много кариерни пътища. Едно от най-големите и значими предимства на форумите „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ е, че дават възможност на младите хора да срещнат на едно място представители на бизнеса в България, които да им помогнат да се ориентират какъв е пазарът на труда у нас и да им дадат съвети за успешната им професионална реализация.

Тази година, в събитието се включиха 196 компании в цялата страна, които ще представят свободните си стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори. В Пловдив бизнесът ще е представен от 56 компании, опериращи в различни бизнес сектори.

Програма на форума

  • София – 12-13 март 2019 г. – Национален дворец на културата.
  • Варна – 18 март 2019 г. – Дворец на културата и спорта.
  • Бургас – 20 март 2019 г. – Бургаски свободен университет.
  • Русе – 25 март 2019 г. – Русенски университет „Ангел Кънчев“.
  • Свищов – 27 март 2019 г. – Стопанска академия „Д. А. Ценов“.
  • Велико Търново – 1 април 2019 г. – Великотърновски университет.
  • Габрово – 3 април 2019 г. – Технически университет.
  • Пловдив – 8 април 2019 г. – Пловдивски панаир, Конгресен център.

За допълнителна информация, можете да се свържете с екипа на JobTiger:
www.JobTiger.net
E: office@jobtiger.bg
T: +359 2 49 180 10

 

За организаторите

За JobTiger

JobTiger стартира като първия кариерен сайт в България, създаден през 2000 г.

След близо 18 години работа компанията се разви като първата в България, предлагаща комплексно HR обслужване на клиентите си с международни опит и ноу-хау. Ние имаме над 30 000 клиенти и работим с повече от 325 000 кандидати за работа. През годините развихме дейността си в посока изграждане на утвърдена HR агенция с иновативен и икономически ефективен подход. Освен с портала за работа JobTiger.bg, пълен набор от услуги по подбор на персонал и отдаването на хора на временна работа, екипът ни се гордее и с това, че е най-големият организатор на събития в страната, сред които най-мащабният кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата” и първият изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“. Специалистите в JobTiger провеждат и редица обучения, HR конференции, а през последните години кампанията предлага пълен набор от Employer Branding активности на своите клиенти. Сред успешните проекти на JobTiger е и Audit Advice Associates (AAA) – първата компания в България, специализирана в HR одит. Пълният набор от услуги, които JobTiger предлага, можете да видите на JobTiger.net

За дългогодишния партньор Нестле България

Нестле България е основен партньор на „Национални дни на кариерата – Добра кариера, Добър живот“ за 16-та поредна година. Компанията вече 25 години е стратегически инвеститор и помага на младите специалисти в страната да открият своя кариерен път и да се развиват в желаната професионална сфера. Нестле България развива своите стажантски и практикантски програми вече повече от 20 години. Като част от инициативата „Нестле се нуждае от младите хора“ за периода 2014 – 2018 г. компанията осигури възможност за работа, стаж или практика на над 550 млади хора до 30-годишна възраст и организира над 300 събития, насочени към подобряване на готовността на младите хора в техните първи кариерни стъпки. И през тази година на щанда на Нестле България всички посетители на кариерния форум ще имат възможността да се срещнат с мениджъри на ръководни позиции в компанията и да чуят каква е формулата на успеха от първо лице. В специално организираната CV работилница младежите ще могат да се посъветват с представителите на Нестле България и да им зададат въпроси, свързани с кариерните възможности в компанията.

Медийни партньори: Legion Run, Кариери, Аз мога тук и сега, Кариера за теб, Buljobs, 9 academy, Международната награда на херцога на Единбург – България, Able Mentor, сп. Журнал за жената, Uchi.bg, teenews.eu, Design weekend 2019, сп. Българска Наука, JobTiger.tv, HRindutry.bg, езикови училища Intellect, ISIC България.

Свързани публикации