697 чат-интервюта за работа по време на Виртуални дни на кариерата 2019

Виртуални дни на кариерата се проведоха за шести път в България на 16 май 2019 г. Събитието започна в 11:00 часа и продължи до 17:00. В продължение на няколко часа 35 водещи и желани работодатели успяха да проведат 697 онлайн интервюта с над 450 талантливи млади хора, търсещи нова работа.

Участващите компании в шестото издание на събитието бяха от различни сфери – банки и финанси, информационни технологии, BPO, търговия, консултантски услуги, производство, човешки ресурси и др.

Единственото online кариерно събитие, организирано от  JobTiger, е следващата технологична крачка в развитието на кариерните форуми. То се случва изцяло онлайн, което позволява на търсещите работа или стаж да кандидатстват от различни градове, по най-удобния и бърз за тях начин – практически от всеки компютър, таблет или смартфон, без да прекъсват нормалните си дневни активности и без да пътуват.

Виртуални дни на кариерата са уникален шанс и за младите, образовани българи, които в момента пребивават в чужбина, но желаят да се върнат в България, без притеснения за бъдещето си да подсигурят работа и кариера в страната преди тяхното връщане.

Кариерният форум е подходящ и за специалисти, които в момента имат постоянна работа, но искат да проучат възможностите, които им предлагат водещи компании на пазара на труда. Благодарение на Виртуални дни на кариерата те няма нужда да си взимат отпуск. Свързвайки се с много на брой работодатели в рамките на един ден, могат да се ориентират каква би била най-подходящата стъпка за тяхното кариерно бъдеще. Виртуални дни на кариерата е лесен начин всеки работещ да посети кариерен форум без да се притеснява, че неговият текущ работодател също е там.

Интервютата по време на събитието се провеждат под формата на чат-сесии. Така се използва вече утвърден и предпочитан от новото поколение начин на комуникация, а по-притеснителните кандидати няма нужда да се тревожат от личния контакт, избора на облекло или езика на тялото си.

Виртуални дни на кариерата се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. За да научите повече за предстоящите кариерни събития, организирани от компанията, която е и най-големият организатор на кариерни събития в страната, посетете сайта jobtiger.events или следете Facebook и LinkedIn страниците на JobTiger, както и страницата на кариерните събития – Дни на кариерата във Facebook.

За допълнителна информация, можете да се свържете с екипа на JobTiger:

www.JobTiger.bg

E: office@jobtiger.bg

T: +359 2 49 180 10

Свързани публикации