7 съвета как да подобрим екипа, бизнеса и контакта с клиентите си

Спонсорирана публикация

Лекторът Шон Брикел, който ще води еднодневен бизнес семинар „Комуникация и увереност” тази седмица в София, предостави 7 съвета, които посетителите на събитието (а и не само) да припомнят. Ето и пълния списък съвети за повече увереност и по-добра комуникация:

  • “Най-силното и същевременно най-малко използваното ни оръжие е просто да бъдем естествени.“
  • „Да се осмелиш поне веднъж в живота си – това е достатъчно за постигане на отлични резултати. Решете какво искате да правите и ще осъзнаете колко малко всъщност ви трябва, за да предизвикате себе си“
  • „Основният проблем на повечето презентатори е, че се тревожат твърде много да не разочароват аудиторията, вместо да се съсредоточат върху намирането на начини, по които да я вдъхновят.“
  • „Хората ви преценяват първо като личност и след това като професионалист. Разберете кой сте и бъдете щастлив със себе си. След това и хората ще са!”
  • „Колкото повече се преструвате на нещо, което не сте, когато презентирате, толкова по-трудно ще е на събеседниците ви да повярват в това, което искате да сте.”
  • „Проблем, който хората сами си създават, е, че не се усмихват – естествено и топло – когато завързват бизнес контакти. Умисленият, притеснен или уплашен вид ги прави неприветливи.“
  • „Твърде много хора приемат създаването на контакти, като посещение при зъболекар. Болезнено и неприятно, но необходимо. Това, което не осъзнават е, че е точно толкова полезно и важно, но далеч по-безболезнено”

Семинарът „Комуникация и увереност” ще се проведе на 19-ти февруари в Интер Експо Център, София. Билетите са на изчерпване, а пълна програма и информация ще намерите на www.Sean.tothetop.bg.

Публикации от серията