83 компании ще се включат в деветото издание на „Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти

83 компании ще се включат в деветото издание на „Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти

Предстои деветото издание на кариерния форум Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти. То ще се състои на 29 ноември в УНСС. Организатор на събитието е JobTiger съвместно със Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС.

Събитието е основно в календара с кариерни събития и тази година  по традиция ще срещне студенти и млади специалисти с представители на 83 български и международни компании, предлагащи стажантски и работни позиции в изброените сектори.

„Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти отново ще се проведе във фоайето на Университета за национално  и световно стопанство от 10:00 до 16:00ч. Достъпът е свободен, поканени са всички студенти и млади специалисти от страната, които искат да стартират кариерата си или да сменят настоящата си работа.

Ежегодно събитието се посещава от над 5000 студенти, немалка част от които успяват успешно да стартират кариерата си, благодарение на този форум. А още едно доказателство за ползите от това изложение е фактът, че всяка година броят на изложителите нараства.

Събитието се проведе под патронажа на проф. д.ик.н. Стати Статев – Ректор на УНСС. Дни на кариерата в секторите: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти се организира от JobTiger за девети път, а за осми – съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата при УНСС и Студентски съвет при УНСС.

Meдийни партньори на събитието бяха JobTiger.tv, Успелите, ISIC България, сп. Българска Наука, teenews.bg, avtora.com, ushi.bg, Able Mentor, 9 academy, Buljobs, Aз мога тук и сега, Skylines. Събитието се организира и с подкрепата на Nescafe 3in1.

Свързани публикации