87 компании ще се включат в юбилейното издание на „Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти

ECD_2019

„Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти 2019 ще се състои на 28 ноември (четвъртък) във фоайето на УНСС, София от 10:00 до 16:00ч. Официалното откриване на форума ще бъде в 10:00 часа в зала Тържествена. 

В рамките на деня посетителите ще имат възможността да посетят щандовете на едни от най-желаните работодатели и да се запознаят лично с хората, които подбират новите служители на компаниите. Всяка година посетителите получават шанса да надникнат „в кухнята“ на най-големите работодатели, опериращи в тези сектори, да научат повече за работния процес и да разберат повече за професионалната среда в България, с което да се доближат още повече до мечтаната работа. 

Няколко съвета от нас към студентите: 

  • Подгответе своето CV – опитайте се да споделите колкото се може повече неща за вас. Не забравяйте, че шансът е на страната на подготвените!  
  • Проучете предварително компаниите, които са ви интересни – пълния списък може да следите на страницата на събитието: https://careerdays.bg/bg/economy-careerdays/participants 
  • Облечете се подходящо за случая – нали помните онази стара българска поговорка: „По дрехите посрещат, по ума изпращат“. Не забравяйте максимата – няма да имате втори шанс да направите добро първо впечатление! 
  • Носете си широка усмивка и добро настроение! И се забавлявайте! 

Събитието се провежда под патронажа на проф. д.ик.н. Стати Статев – Ректор на УНСС и се организира от JobTiger съвместно с Междууниверситетския център за развитие на кариерата при УНСС и Студентски съвет при УНСС. 

Всички участващи компании и пълната информация за форума може да разгледате тук:
https://careerdays.bg/bg/economy-careerdays 

 

Свързани публикации