Accedia взе наградата в сектор: „Малки компании до 50 служители“ в конкурса ТОП ИКТ работодател 2014

На 15 октомври, на официалната церемония по награждаване на ТОП ИКТ работодател, бе връчено престижното отличие ТОП ИКТ Работодател 2014 г. Конкурсът се организира за трета поредна година от  ICT Media и JobTiger.

На тазгодишното издание за пръв път бе присъдена награда в сектор: „Малки компании до 50 служители“, а победител в категорията стана Accedia.

Accedia е компания, която доставя ИТ услуги по консултиране, софтуерен развой и аутсорсинг. Тя разработва комплексни решения както за малкия и среден бизнес, така и за големи предприятия. Основните технологични области, в които предприятието се фокусира, са: корпоративни мобилни решения, управление на бизнес процеси, уеб портали за сътрудничество, корпоративни приложения за интеграция, осигуряване на качество и автоматизация на тестването. Екипът на организацията има има съществени познания и опит в изграждането на комплексни корпоративни приложения, големи публични портали, нишови социални мрежи и мобилни приложения, използващи най-актуалните технологии.

Публикации от серията