Acticall Sitel Group: успешна комбинация, една година след сливането

Глобалната група за иновативни услуги дава ново значение на управлението на връзките с клиенти

 

Една година след като Groupe Acticall придобива SITEL Worldwide Corporation, новосъздадената Acticall Sitel Group успешно обединява същността на двете компании: тридесетте години доказан опит, широкия международен обхват и ненадминато разнообразие от клиенти на Сайтел и предприемчивия дух, вниманието към иновациите и дигиталните елементи на Acticall. Компанията вече работи напълно успешно на всички пазари.

За да утвърди тази промяна, бе създадено ново управително тяло, което да подкрепя Laurent Uberti, създател на Groupe Acticall и настоящ президент и изпълнителен директор на Acticall Sitel Group, в очертаването и налагането на стратегията на компанията:

  • David Beckman, Главен юрисконсулт и секретар
  • Don Berryman, Търговски директор
  • Olivier Camino, Главен оперативен директор
  • Elisabeth Destailleur, Главен финансов директор
  • Arnaud de Lacoste, Главен Маркетинг и рисков директор
  • David Slaviero, Главен технологичен директор

Acticall Sitel Group има годишен приход от 1.7 милиарда долара и повече от 75 000 служители в 22 държави, осъществявайки контакти всеки ден с милиони клиенти на някои от най-влиятелните компании в света.

Обширните и иновативни услуги свързани с управлението на връзките с клиенти, които Acticall Sitel Group предлага, сега включват:

  • Customer Experience Management Solutions operating worldwide under the Sitel brand
  • Technology Solutions for Customer Interaction Management via Novagile
  • Customer Experience Consulting via Extens
  • Customer Analytics via Sitel Customer Insights

Силата на компанията е в способността ни да се позиционираме като доверен партньор на нашите клиенти с единствено по рода си обслужване на техните потребители през целия потребителски цикъл: водещи в индустрията методи и практики, увеличаващи връзките с потребители в социалните мрежи, дигитални и мобилни решения, както и иновативни подходи, с които да ангажираме подрастващото поколение на новото хилядолетие”, споделя Laurent Uberti. Със значително подобрена капиталова структура и обширен международен отпечатък, ние сме в изключително добра позиция да станем начело на тази индустрия и очакваме с нетърпение да наложим още иновативни технологии и прогресивни стратегии, за да продължаваме да задоволяваме нашите клиенти и техните потребители всеки ден.”

Освен да инвестира в иновативни решения, Acticall Sitel Group ще продължава да влага средства в хората и в способността ефективно да отговаря на нуждите на клиентите си, независимо от място, език или вид контакт. “За да подкрепим солидния растеж на нашия основен бизнес – обслужването на клиенти, планираме да отворим 9 офиса през 2017 на всички наши географски пазари – три в Централна Америка, три във Филипините и три в Европа.“ Добавя Uberti. “Групата ще продължава да засилва своя глобален отпечатък, като продължава да развива възможностите за работа от вкъщи (Work@Homе), като освен това ще отворим още офиси в Северна Америка, създавайки общо 5000 работни места за обслужване на клиенти тази година.”

Съчетавайки най-всеобхватните и разпространени в световната индустрия методи, които представляват различни видове изнесени услуги (onshore, Work@Home, nearshore, offshore и botshore), с иновативни подходи за връзки с клиенти, Acticall Sitel Group предоставя персонализирани решения, с които най-добре да отговаря на нуждите на своите клиенти.

Относно Acticall Sitel Group

Acticall Sitel Group съчетава множество услуги за връзки с клиенти с несравним опит в дигиталните технологии в различните индустрии. С дъщерни дружества като Sitel, The Social Client, Learning Tribes, Extens Consulting and Novagile, Acticall Sitel Group осъществява връзката между различни географски райони и всички фази на потребителския цикъл, помагайки на нашите клиенти успешно да бъдат в крак с непрестанно променящата се виртуална общност и винаги да осигуряват отлична комуникация със своите клиенти.

За повече информация, посетете: www.acticallsitelgroup.com.

Относно Sitel

Sitel сътрудничи с някои от най-известните световни марки, за да им помага да бъдат в крак с промените в индустрията и винаги да предоставят отлично обслужване на своите клиенти. Sitel е един от световните лидери в сферата на аутсорсинга и обслужването на клиенти. С над 30 години опит в тази индустрия, 75 100 отдадени и талантливи служители обслужва над 400 клиента на 48 езика от 146 офиса стратегически разположени в 22 държави.

За повече информация, посетете www.sitel.com или ни последвайте в социалните медии.

Свързани публикации