AIG продължават да разрастват своя Център за споделени услуги в София

AIG Europe Limited навлизат на българския пазар на труда. Компания разраства офиса си в София, като открива Център за споделени услуги. 

Миналия месец се състоя Ден на отворените врати в AIG,  по време на който посетителите на компанията успяха да се запознаят с работната обстановка, да разберат повече за дейността на компанията, за свободните позиции и как могат да се присъединят към екипа от професионалисти. Към момента в Център за Споделени Услуги на AIG има открити работни позиции в четири направления – Администриране на застрахователни полици, Обслужване на клиенти по застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“, Администриране и ликвидация на щети и Администриране на застрахователни премии. 

„В глобален мащаб AIG продължава да обслужва клиентите си по-добре и по-бързо. Един от начините за постигане на това е консолидирането на дейностите в центрове за услуги, като този, който изграждаме в България.“ споделя Томи Латва – Кискола, Директор на Център за споделени услуги AIG България.

„За последните 6 месеца успяхме да наемат 100 човека, а до края на следващата година планираме да наемем още 500 и така да бъдем един от големите центрове за споделени услуги в София.“ допълва Лилия Димитрова, Мениджър Подбор на персонал в  AIG България.

За всички, които не успяха да се включат в първите отворени врати на AIG да не съжаляват. Компанията планира да организира второ такова събитие. А кога ще е то може да научите на сайта на компанията.

Публикации от серията