Ако се провалиш в планирането, значи планираш да се провалиш. Нека ти помогнем по пътя към успеха

JobTiger е най-големият организатор на кариерни и HR събития в България. Ние сме HR агенция за комплексни услуги и имаме дългогодишен опит в провеждането на подобни форуми в цялата страна. Именно затова нашият отдел „Събития“ за втора поредна година, но за пръв път толкова отрано, подготви целия си календар за идната година. Това беше повод да си поговорим с Вили Такева, която ръководи отдела и стои зад цялото планиране.

Още в началото на разговора ни Вили сподели максимата, че „ако се провалиш в планирането, значи планираш да се провалиш“ и това е особено валидно в бизнеса. Тя наблегна на факта, че именно поради тази причина отдел „Събития“ в JobTiger е подготвил своевременно календар на събитията, организирани от JobTiger, за цялата 2018 г.  С негова помощ клиентите имат възможност по-добре да си планират ангажиментите, да разпределят задачите на служителите си и да изразходват останали от 2017 г. неоползотворени бюджети.

Вили Такева изброи и основните събития, които компанията е подготвила за идната година и посочи, че компаниите, които обмислят да участват в тях, ще имат добри финансови ползи, ако реагират бързо. Цените за записване до края на декември са по-ниски, а клиентите имат и допълнителни ползи – например, ще могат спокойно да изберат щанд с желана от тях позиция и ще получат най-ниската „цена за контакт“, предлагана в момента на пазара.

Не пропускайте и вие да се запишете за нашите събития. Пълния календар ще откриете тук.

Свързани публикации