Американски университет в България отваря вратите си за кандидати по магистърската програма за ръководни кадри

Американски университет в България (АУБ) организира Ден на отворените врати за кандидати по магистърската програма за ръководни кадри (Еxecutive МВА) в София на 23 март 2013 г. Те ще могат да посетят лекциите по стратегическо управление на проф. Ричард Мишак, дългогодишен преподавател и консултант в областта на придобиванията и сливанията на компании,  и по бизнес комуникации на проф. Владимир Борачев, който наскоро пое поста на заместник-ректор „Институционално развитие” в АУБ. Освен че ще се запознаят с част от преподавателите, заинтересованите професионалисти ще научат повече за предимствата на магистърската програма, учебния план и условията за прием. Кандидатите ще могат да разговарят с настоящи студенти, които ще споделят с тях своите впечатления за качеството на обучение. Защо да се запишат в нея? Какви ще са знанията и уменията, които ще придобият, и какви перспективи ще се разкрият пред тях след като завършат? Отговори на тези въпроси участниците ще получат от екипа на EMBA програмата и ръководството на университета. Външни експерти ще дадат ценни насоки за професионално подготвяне на документите за кандидатстване и успешно представяне на теста GMAT.

Обучението в ЕМВА програмата на АУБ е на английски и е фокусирано върху реални, стратегически и оперативни проблеми на съвременния бизнес. Програмата e организирана така, че да позволява на работещите мениджъри да получат световнопризната диплома без да се откъсват от служебните си ангажименти.

Средно 6 години е професионалният опит на студентите в програмата, натрупан в различни сектори на икономиката и държавното управление. Сред завършилите ЕМВА програмата на АУБ са: Асен Ягодин, генерален изпълнителен директор на Българската банка за развитие и председател на Борда на директорите на БФБ-София; Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell за България и Александър Дурчев, Управител на Аll Channels Communication Group и председател на Българската асоциацията на ПР агенциите.

Повече информация за програмата на събитието на: www.facebook.com/AubgEMBA

За допълнителна информация, моля, потърсете Албена Кехайова на тел.: 073 888 215 или мобилен: 0888 80 17 48.

Свързани публикации