Amexis: „Нашата среда за работа е уникална“

На 12 октомври, в София, се проведе осмото издание на профилирания кариерен форум – „Дни на кариерата“: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг, организиран от JobTiger. Това е най-значимото събитие в тези професионални сфери, и по традиция, то привлече множество работодатели и посетители.

В деня на изложението разговаряхме с г-жа Елена Топалова, HR експерт в Amexis. Това е ИТ компания, основана през 2006 г. Както може да се прочете в сайта им, фирмата е създадена от „група ентусиасти, стремящи се да изградят иновативна и постоянно развиваща се технологична компания с изцяло българска собственост, но със сериозен международен обхват – амбиция и мечта, които се осъществяват на практика“. Amexis разполага с два офиса – в София и Пловдив, като във всеки от тях работят по около десет човека. Основната използвана технология е .NET. Компанията работи с клиенти от различен мащаб, разположени на четири континента.

По време на кариерното събитие, Amexis търсеше за екипа си както стажанти, така и постоянни служители. Научете повече от нашата събеседничка, която разказа пред камерата ни интересни детайли.

Публикации от серията