Ани Ангелова, Изпълнителен директор на Райфайзенбанк България: „Не спирайте да се учите и развивате“

Спонсорирана публикация

Разговаряме с г-жа Ани Ангелова, Изпълнителен директор с ресор „Банкиране на дребно“ в Райфайзенбанк (България) ЕАД, относно възможностите за развитие в банката и качествата на успешните кандидати.

Г-жа Ангелова се присъединява към екипа на банката преди повече от 20 години. Тя започва кариерата си още като студентка във втори курс, търсейки лятна работа.

Най-силната мотивация за г-жа Ангелова е това, че харесва работата и колегите си.  Според нея, банките в България са сред най-стабилните и добри работодатели. Служителите в Райфайзенбанк имат много добри условия на труд и възможности за растеж. За всеки новопостъпил служител има начертана кариерна пътека и яснота за възможната посока на развитие при постигане на определени резултати.

Допълнително, банката непрекъснато инвестира в обучения, менторство и различни начини за подпомагане развитието на своите таланти. Социалните придобивки за екипа са също много добри. Всичко това допринася за изграждането на изключително позитивна среда за работа и развитие.

Г-жа Ангелова споделя, че в банката най-много се ценят качества като трудолюбието, инициативността и положителното отношение. Важно е и желанието у хората да учат и да се развиват. Тя съветва младите хора да се стремят да се развиват непрекъснато, да не спират да учат и да подобряват силните си страни. И, разбира се, да изберат Райфайзенбанк като свой работодател.

Присъедини се към екипа на Райфайзенбанк България, научи повече за вакантните позиции и стажантски програми тук>> https://www.rbb.bg/bg/careers/.

Публикации от серията