Ataccama на „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“

На 15 и 16 март в НДК, София, за петнадесета поредна година, се проведе софийското издание на най-големия кариерен форум в България„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. Традиционно събитието събра на едно място студенти и младежи, търсещи работа или стаж и топ работодатели от всички основни браншове у нас.

В изложението взе участие и Ataccama. Компанията e разположена в Чехия и Канада и тепърва открива свой български офис. Ataccama е технонологична компания, която разработва софтуер за клиенти и собствени продукти.

Станислав Валашек, Управляващ консултант, сподели, че компанията постоянно се развива и търси начини да разшири развойните си центрове. Именно по тази причина фирмата ще отвори офиси и у нас, партнирайки си традиционно със своя бизнес съюзник Adastra. Той поясни също, че не очаква да намери сътрудници с определен опит. Концепцията е да бъдат наети подходящи хора, които с времето да бъдат обучени, при това, в няколко различни сфери – консултанти, разработчици, QA специалисти и други.

Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ се организира за петнадесета поредна година от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Генерален спонсор е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България.

Публикации от серията