Бъди ИТ днес. Ела на BeIT.today Conference

ИТ браншът е един от малкото, за които можем да кажем, че е на световно ниво и по качество на продукцията, и по заплащане. Нима някой преди 10 г. смяташе, че ще дойде време, в което специалисти от „западни“ държави ще искат да работят в България? Е това вече е факт. Добър ИТ специалист в България печели повече от министър. Вероятно по тази причина все повече млади хора се ориентират към тази професия, а вече работещи обмислят преквалификация.

Да знаеш, да можеш да приложиш знанията си и да те забележат и оценят най-добрите в бранша – вероятно това са трите най-важни качества за добра реализация и кариера в която и да е професия. Това важи и за ИТ.

Искате да сте добър ИТ специалист? Посетете безплатно конференцията BeIT.today и ще получите и трите:

  • познанията за новите технологии в 15 уъркшопи в 3 направления – Mobile, Database и Web;
  • реални казуси, с които са се сблъсквали лекторите в процеса на работа и как са се справили с тях;
  • възможност лично се запознаете и да демонстрирате качествата си пред представители на едни от най-големите компании, работещи на българския ИТ пазар, в неформална обстановка:: Proxiad Bulgaria, ТехноЛогика, Unicredit Bulbank, HP, SEEBURGER Informatik AG, Unify Service Center Bulgaria, Visteon Electronics Bulgaria, Codix Bulgaria, MentorMate Bulgaria, Software Group Bulgaria, OrderDynamics Bulgaria, Skrill Ltd., Sutherland Global Services Bulgaria.

И за да сме сигурни, че доброто настроение и енергията ще се запазят през целия ден, сме осигурили ароматно кафе baristo, сладки изкушения от Nestle България, крила от Red Bull, вкусна Domino’s пица за обяд и не на последно място промо код за безплатно пътуване с Uber. Ще можете да се включите и в томбола за ваучер на стойност 50 лв. от Uber или Blade 180 QX HD Bind N Fly квадрокоптер, предоставен от JobTiger.

Регистрацията е напълно безплатна, но местата в залите са ограничени, така че побързайте да си запазите място – http://beit.today/#Registration.

Очакваме Ви на 15 май в Suite Hotel Sofia, Студентски град, между 10:00 и 18:30 часа!

Конференцията Be IT се организира от JobTiger – HR компания и кариерен сайт. Официален спонсор на събитието е SBTech. Be IT се осъществява с медийната подкрепа на Jobtiger.TV, Yatoto, Предприемач.com, CooliceHost, Kaldata, Международната награда на херцога на Единбург, BGMaps, NewTrend.bg, Seminari365.com, Smart News, SocialEvo, ITeventZ, 9 Academy, Start It Smart и Silicon Drinkabout.

Свързани публикации