Безплатно техническо училище за младежи

Водещата международна аутсорсинг компания Convergys организира безплатно техническо училище за младежи.

Обучението е насочено към хора, владеещи чужди езици и имащи желание да придобият технически умения и да развият кариерата си в интернационална компания. Училището ще започне на 29 юни 2015 г. и ще включва 60 часа техническо обучение в сферата на Basic OS, Cloud computing и Networking skills.

DSC_6960

Лектори в Техническото училище ще бъдат Димитриос Василиос Скоуплиос, Клаудия Киш и Нико Джозеф Мусели. Всички те работят от дълги години в Convergys и провеждат десетки обучения на служителите на компанията. Младежите, които се включат в обучението, ще имат възможност да се обучават в следните направления – Networking, Operating System, Cloud Computing, Cloud Models, Office 365 и много други.

Обученията ще се провеждат на английски всеки понеделник, сряда и четвъртък от 19:00 до 21:00 ч. в офиса на Convergys. В края на курса, всички успешно завършили курсисти ще получат сертификат от Convergys. На всички тях ще им бъде дадена възможност да започнат работа в компанията и да работят по проекти на Microsoft Office 365 или Avaya. Новопостъпилите служители в Convergys ще получат и допълнителни технически умения в различни курсове, провеждани от компанията.

Регистрацията за Техническото училище вече е отворена и може да се кандидатства до 19 юни: http://www.jobtiger.bg/technical-school-convergys/

Публикации от серията