Близо 50 участници в първата седмица на инициативата на JobTiger – „Колегата, който ме вдъхновява“ и финалистите от гласуването

Kolegata_Img

JobTiger ще публикува повече информация и интервюта с финалистите, като също ще ги представи на сцената на „Национални дни на кариерата“

Първите трима финалисти в кампанията на JobTiger „Колегата, който ме вдъхновява”, бяха излъчени в неделя вечерта (16-и февруари) с приключването на първата седмица на гласуване. Те бяха част от първите 35-има номинирани специалисти, които бяха припознати от техните колеги като хората, които ги вдъхновяват и имат хъс и енергия в тяхната професия.

На 3-и февруари стартира кампанията на JobTiger „Колегата, който ме вдъхновява”, чрез която се дава платформа да бъдат отличени всички професионалисти, които имат хъс и енергия да променят статуквото, да се борят без прекъсване, да подобряват собствени рекорди, да експериментират, да успяват, да въвеждат иновации, да преодоляват трудности и едновременно с това да увличат още хора след себе си.

Само за първото денонощие от обявяването на инициативата, бяха предложени двадесет души, които вдъхновяват.

Седмица по-късно започна гласуването за предложените колеги. В него бяха одобрени 35-има специалисти от общо близо 50 номинирани, за които може да се гласува през втората седмица на инициативата. Отново бе постигнат рекорд, като за един ден бяха достигнати общо 500 гласа за номинираните, а в края на първия етап 1400 човека бяха подкрепили своите вдъхновители.

Всяка седмица от предложените през седмицата лица, чрез гласуване трима биват определяни за финалисти. В продължение на 10 седмици, заедно ще открием 30-те вдъхновяващи личности на нашето време. Повече за тях и следващите финалисти може да видите на сайта на инициативата.

С напредването на кампанията „Колегата, който ме вдъхновява”, екипът JobTiger ще публикува повече информация и интервюта с финалистите, като също ще ги представи на сцената на „Национални дни на кариерата“, което започва на 17-и март в Национален дворец на културата и продължава с кариерни форуми във Варна, Русе, Велико Търново, Габрово, Пловдив и Свищов.

„Колегата, който ме вдъхновява“ е проект на JobTiger, с който целим да идентифицираме хората, които имат положителен образ и влияние в своята професионална област. Хора, които вдъхновяват и заразяват с действията си околните и дават положителен пример за влияние върху икономическото развитие и лично израстване. Периодът на провеждане е между 3-и февруари и 19-и април, като всички финалисти ще бъдат обявени на специална церемония в навечерието на Празника на труда, 1 май.

 Повече информация как да станете партньор на инициативата, може да видите тук.

 

Свързани публикации