България постепенно се превръща от ИТ аутсорсинг в ИТ продуктова дестинация

България постепенно се превръща от ИТ аутсорсинг в ИТ продуктова дестинация, разказва Антон Кринчев, старши специалист „Подбор“ в JobTiger. Работата става по-интересна, компаниите стават повече и вече навлизат и в други големи градове извън столицата. Да бъдеш ИТ-специалист продължава да бъде така перспективно и ще бъде и за в бъдеще. В същото време квалифицираните хора продължават да не достигат. Събития като предстоящата на 15 май конференция Be IT.Today са сред редките възможности, по време на които един ИТ специалист може да се ориентира в тенденциите на пазара и в технологиите, и да се запознае с водещите компании, така че извлече максимума от уникалната ситуация.

И за да сме сигурни, че доброто настроение и енергията ще се запазят през целия ден, сме ти осигурили ароматно кафе baristo, сладки изкушения от Nestle България, крила от Red Bull, вкусна Domino’s пица за обяд, коктейли от Club Mate и не на последно място, промо код за безплатно пътуване за нови потребители на Uber.

Ще можеш да се включиш и в томбола за ваучер на стойност 50 лв. от Uber, “Leap motion”, хостинг план СуперПро и един домейн от областитие .com; .net; .org; .info; .biz или .eu за период от една година от SuperHosting или Blade 180 QX HD Bind N Fly квадрокоптер, предоставен от JobTiger.

Конференцията Be IT се организира от JobTiger – HR компания и кариерен сайт. Официален спонсор на събитието е SBTech.

Be IT се осъществява с медийната подкрепа на Jobtiger.TV, Yatoto, Предприемач.com, CooliceHost, Kaldata, Международната награда на херцога на Единбург, BGMaps, NewTrend.bg, Seminari365.com, Smart News, SocialEvo, ITeventZ, 9 Academy, Start It Smart, Silicon Drinkabout, ComputerWorld.

Научете повече тук: http://jobtiger.tv/hr-industry/beit-today

Публикации от серията