Tavex ще търси таланти по време на Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти

Tavex ще търси таланти по време на Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти

Tavex е българският клон на Eстонския холдинг Tavid AS, опериращ в 12 държави в Европа, включително България от 2009г. Услугите ни включват продажба на златни монети и кюлчета за инвестиционни цели. Сътрудничим си само с най-доказалите се рафинерии в света. Tavex предлага сребърни монети и кюлчета за всички видове инвеститори. Имаме изградена директна връзка за доставки с водещите световни производители на ценни метали. Заедно с ефикасната, добре планирана логистика, това гарантира най-конкурентни цени на пазара. Да продаваш и да купуваш означава двупосочен пазар. Tavex купува злато и сребро. Друга услуга, която компанията предлага е обмяната на валута, където клиентите получават отново любезно обслужване и конкурентни цени. Всяка една сделка може да се осъществи, както във физическите офиси, така и в нашия онлайн магазин. Tavex обслужва близо 1 500 000 клиенти на годишна база, в четири града в България – София, Пловдив, Варна и Бургас, както и онлайн.

Tavex е пазарен лидер в търговията с инвестиционно злато и се нарежда сред най-уважаваните и надеждни платежни институции в страната. Бранда ни се наложи като стандарт, за всяка една от предлаганите от нас услуги.

Компанията е носител на множество награди като: Employer of Choice Awards 2021, златни и сребърни отличия от Career Show Awards 2020, 2021 и 2022, Най-добър работодател 2022г. спрямо анонимно проучване сред служителите проведено от ARS България, Company of the year и много други.

Ела в семейството на Tavex! В Tavex ще работиш с най-привлекателните финансови продукти в света – монети и кюлчета. Ще си заобиколен от интелигентни, мотивирани и свежи хора. А възнаграждението си го бива! Ще имаш свободно време за образование, пътешествия и приключения.

Свободни позиции: https://tavex.bg/karieri/

Какво е да си част от Tavex?
– Позитивна атмосфера
Ще работиш сред млади и весели хора. В Tavex ценим добрите взаимоотношения, защото успяваме да дадем най-доброто от себе си, само когато ние самите се чувстваме добре. Колегите са страхотни, мили и ще те подкрепят.
– Време за себе си
Времето не стига за всичко – учене, пътувания, забавления, семейство, приятели, любов. Ние уважаваме личния живот на хората в екипа. Работим по гъвкав график, който може да се адаптира според нуждите на всеки служител.
– Амбициозна компания
Очакват те много вълнуващи обучения, програми за развитие и менторски практики. Целта ни е да сме най-добрите на пазара и с радост инвестираме в потенциала на екипа ни, за да можем да растем заедно.
– Удивителен екип
В Tavex работят любезни и честни хора, които познават не само работата, но и купона, и които знаят как да се обединят в екип по всяко време и за всеки повод. Гордеем се с уникалния екип на Tavex.
Привлекателно възнаграждение
В Tavex ще получаваш гарантирано по-високо от средното за позицията и бранша заплащане.
Уникален опит
В Tavex имаш възможност да работиш с ценни метали и валути от цял свят. Част сме от най-голямата група в северна Европа, с най-бързо развитие в търговията със злато, сребро и валутния обмен.

Открий ни: https://tavex.bg/karieri/

Свързани публикации