Coca-Cola HBC: „Стремете се да учите по нещо ново всеки ден“

Спонсорирана публикация

На 15 март ще стартира петнадесетото поредно ежегодно издание на най-големия форум за стаж и кариера в България –„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. Записването на компаниите-участници започна в средата на месец януари и вече почти всички места за изложители са запълнени.

В изложението тази година ще участва отново и Coca-Cola HBC. Името е добре познато на всички, а компанията е работодател на много служители с най-различни кариерни ориентации. Както можете сами да се убедите, немалко от сътрудниците на Coca-Cola HBC са млади хора, завършили в България и чужбина своето образование. Доста от тях са се върнали у нас след следването си в международни университети, за да потърсят своето призвание. Сега те с желание разказват за работата си и вдъхновяват други млади български специалисти да се насочат също към Coca-Cola. Компанията е един от големите и отдавна утвърдени работодатели на нашия пазар и предлага кариерно развитие в различни области.

Ако желаете и вие да се развивате в мултинационална компания с висок престиж, не се колебайте да посетите щанда на Coca-Cola HBC на „Национални дни на кариерата“ 2016 (15 и 16 март в София, НДК) и да заявете интереса си да станете част от екипа.

Свързани публикации