Concentrix на „Дни на кариерата“: Страхотно място за търсене на свежи таланти

На 3 декември в УНСС се състоя единственият в България кариерен форум, насочен към компании в секторите: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти. В рамките на деня  рекорден брой компании – 72, представиха дейността си и своите свободни позиции пред младежите. Над 4800 студенти и млади специалисти посетиха изложението. Успоредно с това се проведоха множество практически работилници, които въведоха младите специалисти в реалните проблеми на бизнеса. Посетителите имаха възможност да се запознаят с начина на работа в компаниите и да си изградят представа за това как могат да приложат наученото в университета в реалния бизнес.

Concentrix е американска компания в сферата на аутсорсинга и обслужването на клиенти, която наема над 900 служители в България в двата си офиса в София и Варна. Компанията търси служители, които владеят много добре разнообразни чужди езици – сред тях немски, френски, испански, португалски, италиански и др.

Представители на Concentrix от България и Ирландия присъстваха на „Дни на кариерата“ в секторите: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти и останаха доволни от това, което се случи. Вижте във видеото какви хора откриха за себе си от тази компания по време на форума.

„Дни на кариерата“ в секторите: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти се организира от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС.

 

Свързани публикации