CSC: „ТОП ИКТ Работодател“ ни позволява да коригираме грешките си

CSC Bulgaria бе генерален спонсор на „ТОП ИКТ работодател“ 2015. Neil Brownlie, който управлява българския офис на известната международна компания, обяснява защо: „Ползата за нас е, че получаваме точна проверка на това какво хората мислят за добрите компании, и така имаме възможност да се сравним с компаниите в България като цяло. Това ни позволява, на базата на тези данни, да коригираме някои от грешките, които може би допускаме.“

Според Нийл, обратната връзка, която получават компаниите от своите служители, може не винаги да се харесва на мениджмънта, но най-малкото тя е откровена, което дава възможност управляващите технологичните фирми в България да работят с нея и да нанасят нужните корекции.  От друга страна, чрез подобно проучване се проверява и дали добрите практики в компаниите продължават да дават точните резултати.

Вижте във видеото защо CSC ще направят всичко възможно да участват и в следващото издание на „ТОП ИКТ работодател“.

„ТОП ИКТ работодател“ е инициатива на технологичния издател ICT Media и кариерния уебсайт и агенция за подбор на персонал JobTiger. Проектът се осъществява за четвърта поредна година по методология на специализираната в HR одит компания Audit Advice Associates (ААА). Проучването се проведе сред 31 български и международни компании от телекомуникационния, ИТ и аутсорсинг секторите, опериращи на българския пазар. То изследва факторите и степента на ангажираност и удовлетвореност на служителите в сферата на информационните и комуникационните технологии.

Проектът се изпълнява със съдействието на Министерството на труда и социалната политика, Американската търговска камара в България, Българската асоциация по информационни технологии и Българска асоциация за управление на хора. Генерални спонсори на събитието бяха Sofia Airport Center и CSC Bulgaria. Финансово и логистично съдействие оказаха също Experian, Taulia, SoftServe и Audit Advice Associates.

Свързани публикации