„Custom House“ си търсят хора с добър английски, счетоводни познания и интерес към финансовите пазари

Custom House Fund Services Bulgaria е международна компания, която от 2003 г. е на българския пазар. Основната дейност е администриране на инвестиционни фондове – осчетоводяване на транзакциите в един инвестиционен фонд и определяне на финансовия резултат. Това ни разказва Радина Бенева, Head of Fund Accounting в компанията.

„Custom House” бяха на „Национални дни на кариерата“ 2018, за да потърсят свежи таланти за своя бизнес. За тях добрите кандидати биха притежавали комбинация от много добър английски език, основни познания по счетоводство и интерес към финансовите пазари.

„Повечето кандидати притежават едно от тези качества и много рядко и трите заедно, но благодарение на инициативи като Национални дни на кариерата се надяваме да намерим подходящите кандидати за нас“ – разказва ни Радина Бенева.

Вижте повече във видеото.

От „Национални дни на кариерата“ 2018 остава само едно събитие – утре, 4 април, в Конгресен център на Международен панаир – Пловдив. Не изпускайте последния шанс да срещнете десетки водещи работодатели на едно място.

Свързани публикации