Да поговорим за бъдещето с Диана Манолова от GLOBUL

Представяме Ви Диана Манолова, директор „Магазинна мрежа“ в GLOBUL. Диана е част от компанията от самото й създаване през 2001 г., а кариерата ѝ започва като управител на магазин. Шест години по-късно става регионален мениджър, след което е повишена на сегашната си позиция. По време на своя дълъг и изключително интересен път на развитие в компанията, Диана е натрупала опит, който самата тя определя като незаменим.

Diana1Диана споделя, че качествата, които са ѝ помогнали най-много в професионален аспект, са дисциплина и упоритост. „Аз съм голям инат, в добрия смисъл на думата. Не се отказвам, просто защото нещо е трудно, а напротив – това го прави по-интересно“, признава тя. Това, което харесва най-много в работата си и което я кара да идва всяка сутрин с усмивка на лице, са колегите ѝ.  Диана знае, че добрият екип се гради трудно и изисква постоянна инвестиция, но когато го имаш, резултатите не закъсняват. Макар да е постоянно отдадена на работата си, тя винаги намира време да се пошегува, защото според нея само хуморът може да се справи със стреса в ежедневието ни. Затова приятелите и колегите й често я наричат „ходеща енциклопедия за вицове“.

Диана смята, че телекомуникационната сфера е подходяща за хора, които искат непрекъснато да се развиват и да придобиват нови умения, защото  промените в нея се случват буквално за минути. А когато една сфера се развива толкова бързо, единственият начин да си успешен е да учиш постоянно

Според Диана GLOBUL е най-доброто място за работа, защото инвестира значителни ресурси в служителите си и им предоставя разнообразни възможности за развитие. Компанията насърчава растежа на своите кадри, като самата Диана е пример за човек, преминал през всички йерархични нива в своята дирекция. Освен това, GLOBUL има изключително добре развита социална политика – служителите в компанията получават ваучери за храна, покритие на транспортни разходи, възможност за допълнителна квалификация и преминаване през различни професионални обучения.

„GLOBUL е мултинационална компания, която позволява на човек да се развива в много области, а не само в една. От друга страна, за мен е важно и как човек се чувства в една компания, а в GLOBUL хората се чувстват като част от едно семейство. Затова ако искате и да се развивате професионално, и да се чувствате добре, заповядайте на работа при нас“, завършва Диана.

Очаквайте още любопитни видеоинтервюта, в които специалисти от различни сфери в GLOBUL разказват за своята работа в компанията, за промените, предизвикателствата и възможностите, които срещат. 

Публикации от серията